Skip to main content

Maurice

Aangenaam!

Maurice de Zeeuw (1989) is een gedreven schrijver, journalist, audio-liefhebber en verhalenverteller. Zijn passie voor storytelling ontvouwt zich in de ruimste zin van het woord. Zingende zinnen, treffende teksten en aantrekkelijke audio vormen al vanaf zijn tienerjaren het speelterrein. Met een opleiding Nederlands en een diploma Journalistiek op zak is die passie alleen maar gegroeid. Als freelancer helpt Maurice organisaties én particulieren om via communicatie het publiek beter te bereiken.

Dat gebeurt zowel met tekst als met audio. Theaterscripts, krantenartikelen, vacatures, columns, interviews of SEO-geoptimaliseerde stukken op internet: alles kan! Hetzelfde geldt voor verhalende audio: luisterboeken, studiogesprekken, podcasts, muziekmontages, sound design of voice-overs, audio is overal en niets is onmogelijk.

In een eigen podcast, ThemeTalk, bespreekt Maurice wekelijks met BNR-journalist Thomas van Groningen het nieuws in en om de wereld van de recreatie. Voor tientallen opdrachtgevers schreef Maurice teksten en produceerde hij podcasts. Van sport tot economie en van recreatie tot politiek: het kan niet veelzijdig genoeg zijn!

Neem contact op voor meer informatie of een eerste gesprek richting een bloeiende samenwerking. Let’s go!