Skip to main content

Teksten

Geregeld van A tot Z

Teksten van A tot Z

Een interview, een promotietekst, een vacature, een journalistiek artikel of een script. Wat er ook op papier moet, ik schrijf het voor je of assisteer om samen tot het ideale eindresultaat te komen. Vlot, correct en aantrekkelijk. Of wil je je eigen tekst laten nakijken en eventueel soepeler herschreven terugkrijgen? Ook dat is mogelijk, meestal zelfs binnen 24 uur!

Van een eerste regel tot de laatste letter
Allereerst gaan we in gesprek over het doel van je tekst. Wie gaat het lezen? Waar wordt het gepubliceerd? Wat is de deadline? En: wat moet er sowieso wel (of niet) in? Al die ingrediënten gebruik ik vervolgens om een aantrekkelijke, correcte én relevante tekst te schrijven. Neem contact met me op voor de mogelijkheden!

Taaltraining

Wil je je medewerkers of andere connecties aantrekkelijker en correcter laten schrijven? Dan is het wellicht handig om een taaltraining te organiseren. In een interactieve en professionele training neem ik de toehoorders bij de hand: hoe schrijf je een pakkende tekst? Welke clichés moet je vermijden en wat moet je vooral wél doen? Sprekende voorbeelden, fysieke duiding en belangrijke taallessen worden op die manier vervlochten tot een educatief dagdeel dat nog jarenlang zijn vruchten gaat afwerpen.